Εταιρικά Νέα

AGROTICA 30/1-2/2/2020
Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος η εταιρία μας συμμετείχε στην μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα έκθεση της χώρας μας: την AGROTICA!

Παρουσιάστηκαν σε πελάτες, συνεργάτες και φίλους όλα τα προϊόντα της SKF για αγροτικά μηχανήματα (και όχι μόνο), όπως ρουλεμάν, έδρανα, τσιμούχες, εργαλεία, προϊόντα μετάδοσης κίνησης και λίπανσης, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν επίσης και οι καινούριες μας συνεργασίες με προϊόντα των εταιριών DUNLOP, STC-STEYER και LOCTITE.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν για άλλη μία χρονιά με την παρουσία τους και την εμπιστοσύνη τους!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την “AGROTICA” σε δύο χρόνια, διατηρώντας πάντα την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας!

News

News

News


ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ STC-STEYR & DUNLOP
Οι δύο ολοκαίνουριες συνεργασίες μας είναι γεγονός!

News

Λύσεις όπου απαιτούνται επώνυμα ρουλεμάν και είδη μετάδοσης κίνησης σε πολύ πιο προσιτές τιμές!

Ως εξουσιοδοτημένοι διανομείς της STC-STEYR ήδη από τα τέλη του 2018 και της DUNLOP από τις αρχές του 2019, διατηρούμε αμείωτη την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον των πελατών και συνεργατών μας, ικανοποιώντας τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους.

STC-STEYR: Η νέα γενιά ρουλεμάν που πάντρεψε την τεχνογνωσία των τελευταίων 150 χρόνων με τις σύγχρονες ανάγκες για βελτιωμένο σχεδιασμό και παράλληλα προσιτό κόστος.

DUNLOP: Η πασίγνωστη εταιρία ελαστικών, ιμάντων και μετάδοσης κίνησης, που εισέρχεται συνάμα στο χώρο του ρουλεμάν με εξαιρετική τιμή!

Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε και στα νέα προϊόντα μας!ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ LOCTITE!
News
Ακόμη μία πασίγνωστη εταιρεία βιομηχανικών προϊόντων που εμπιστεύτηκε την διανομή τους σ’ εμάς!
Η πολύχρονη γνωριμία μας με τη LOCTITE και τα εξαιρετικά προϊόντα συγκόλλησης απέδωσε καρπούς! Εξουσιοδοτημένοι διανομείς LOCTITE από την Άνοιξη του 2019!
AGROTICA 1-4/2/2018
Πιστοί στο ραντεβού μας με τους φίλους αγρότες δώσαμε και φέτος το παρόν στην κορυφαία έκθεση του κλάδου, την AGROTICA. Τιμώντας όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια και προσβλέποντας σε νέες συνεργασίες παρουσιάσαμε όλα τα κορυφαία προϊόντα της SKF για αγροτικά μηχανήματα: ρουλεμάν , εργαλεία, ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης, συστήματα κεντρικής λίπανσης, προϊόντα μετάδοσης κίνησης (ιμάντες, καδένες κτλ), τσιμούχες, λιπαντικά.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια μας και η επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ευχαριστούμε πελάτες, συνεργάτες και φίλους που μας στήριξαν με την παρουσία τους και τον καλό τους λόγο. Συνεχίζουμε με το τρίπτυχο Πείρα - Ποιότητα – Εξυπηρέτηση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες χρονιές!News

News


Δυναμική είσοδο στον χώρο των Συστημάτων Λίπανσης έκανε η εταιρεία μας, εγκαθιστώντας προϊόντα της SKF σε 3 βιομηχανίες σε διάστημα μόλις 2 μηνών!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η παρουσία μας με Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στον χώρο της βιομηχανίας, έχοντας προσαρμοσμένο κάθε φορά το αντικείμενο στις ανάγκες του πελάτη.

Μεγάλο ενδιαφέρον στα Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης της SKF έδειξαν οι υπεύθυνοι συντήρησης μεγάλων βιομηχανιών της Βόρειας Ελλάδας μετά την επίσκεψη του South-East Europe PT Manager, κου Borut Bones.

Detrop/Oenos 2017
Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία μας στην Detrop/Oenos 2017, μεταξύ 3 & 6 Μαρτίου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στα συστήματα λίπανσης και στα εξειδικευμένα εργαλεία και λύσεις που η SKF μπορεί να παρέχει ως απάντηση στις ανάγκες της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.

Ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα, έδρανα υγειονομικού τύπου, ρουλεμάν για ειδικά και δύσκολα περιβάλλοντα όπως αυτά με πεντάχειλη τσιμούχα ή με στερεοποιημένο γράσο, προϊόντα μετάδοσης κίνησης όπως αλυσίδες ανοξείδωτες και γαλβανιζέ, όλα με την μοναδική υπογραφή και ποιότητα της SKF.

News

News