Εταιρικά Νέα

AGROTICA 1-4/2/2018
Πιστοί στο ραντεβού μας με τους φίλους αγρότες δώσαμε και φέτος το παρόν στην κορυφαία έκθεση του κλάδου, την AGROTICA. Τιμώντας όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια και προσβλέποντας σε νέες συνεργασίες παρουσιάσαμε όλα τα κορυφαία προϊόντα της SKF για αγροτικά μηχανήματα: ρουλεμάν , εργαλεία, ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης, συστήματα κεντρικής λίπανσης, προϊόντα μετάδοσης κίνησης (ιμάντες, καδένες κτλ), τσιμούχες, λιπαντικά.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια μας και η επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ευχαριστούμε πελάτες, συνεργάτες και φίλους που μας στήριξαν με την παρουσία τους και τον καλό τους λόγο. Συνεχίζουμε με το τρίπτυχο Πείρα - Ποιότητα – Εξυπηρέτηση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες χρονιές!News

News


Δυναμική είσοδο στον χώρο των Συστημάτων Λίπανσης έκανε η εταιρεία μας, εγκαθιστώντας προϊόντα της SKF σε 3 βιομηχανίες σε διάστημα μόλις 2 μηνών!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η παρουσία μας με Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στον χώρο της βιομηχανίας, έχοντας προσαρμοσμένο κάθε φορά το αντικείμενο στις ανάγκες του πελάτη.

Μεγάλο ενδιαφέρον στα Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης της SKF έδειξαν οι υπεύθυνοι συντήρησης μεγάλων βιομηχανιών της Βόρειας Ελλάδας μετά την επίσκεψη του South-East Europe PT Manager, κου Borut Bones.

Detrop/Oenos 2017
Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία μας στην Detrop/Oenos 2017, μεταξύ 3 & 6 Μαρτίου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στα συστήματα λίπανσης και στα εξειδικευμένα εργαλεία και λύσεις που η SKF μπορεί να παρέχει ως απάντηση στις ανάγκες της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.

Ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα, έδρανα υγειονομικού τύπου, ρουλεμάν για ειδικά και δύσκολα περιβάλλοντα όπως αυτά με πεντάχειλη τσιμούχα ή με στερεοποιημένο γράσο, προϊόντα μετάδοσης κίνησης όπως αλυσίδες ανοξείδωτες και γαλβανιζέ, όλα με την μοναδική υπογραφή και ποιότητα της SKF.

News

News