Η “SKF ΒΥΡΩΝ” ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Η Ακαδημία Καλαθ/σης ΠΑΝΟΡΑΜΑ καλωσορίζει στην οικογένεια της την εταιρεία “SKF ΒΥΡΩΝ” και την ευχαριστεί για την έμπρακτη υποστήριξη στο έργο των προπονητών για την βελτίωση των παροχών προς τους μικρούς αθλητές.

Η εταιρεία Ελένη Βύρωνος Καραμπατζάκη είναι Εξουσιοδοτημένος Διανομέας (Authorized Distributor) της SKF, της STC-STEYR, της DUNLOP και της HENKEL (LOCTITE και PERMATEX). Το αντικείμενό της είναι κατά κύριο λόγο το ρουλεμάν και σε συνέχεια αυτού, οτιδήποτε στρέφεται γύρω από αυτό: έδρανα, τσιμούχες, γράσα, ιμάντες, κόλλες, εργαλεία κτλ.

Προϊόντα της ΤΙΜΚΕΝ, FEDERAL MOGUL, INA, KOYO, MOLYKOTE, NATIONAL, GATES, CONTINENTAL κα συμπληρώνουν την γκάμα των ποιοτικών λύσεων στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Τεχνικές ή μηχανολογικές λύσεις σε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα δίνονται από τον ειδικά εκπαιδευμένο μηχανολόγο της εταιρείας, πραγματοποιώντας επί τόπου Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις, Μετρήσεις Κραδασμών κτλ, αποκλειστικά με τα ανάλογα καλιμπραρισμένα και εξειδικευμένα εργαλεία της SKF.