Οι υπηρεσίες μας

Στο κατάστημά μας η εξυπηρέτηση είναι άμεση. Με ένα τηλεφώνημα, φαξ ή e-mail μπορούμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας με δικό μας μέσο εντός Θεσσαλονίκης (2 φορτηγάκια και 4 μηχανές), λεωφορεία (ΚΤΕΛ), φορτηγά, courier, ή ό, τι άλλο προτιμά ο πελάτης.

Εάν η ζήτηση δεν είναι διαθέσιμη στην αποθήκη μας ή σε κάποιον συνεργάτη μας, τότε υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας στις κεντρικές αποθήκες της SKF στο Βέλγιο (EDC) και παράδοσης αυτής σε 10 εργάσιμες ημέρες, ή, σε επείγουσες περιπτώσεις, σε 1-2 ημέρες.

Τέλος, τεχνικές ή μηχανολογικές λύσεις σε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα θα σας δοθούν, πάντα με την υποστήριξη, την ποιότητα και την συνέπεια της SKF. Πιο συγκεκριμένα, ειδικά εκπαιδευμένος μηχανολόγος της εταιρείας μας πραγματοποιεί επί τόπου Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις, Μετρήσεις Κραδασμών κτλ, αποκλειστικά με τα ανάλογα καλιμπραρισμένα και εξειδικευμένα εργαλεία της SKF.

Οι γεμάτες αποθήκες, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και πάνω απ’ όλα, η καλή διάθεση όλων των εργαζομένων, φέρνουν την επιχείρηση στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ανταγωνιστών της.

 

Οι υπηρεσίες της SKF

Εάν κατασκευάζετε εξοπλισμό που παρέχει προστιθέμενη αξία στον πελάτη, ή εάν επιδιώκετε να αυξήσετε τη συνολική απόδοση των εγκαταστάσεων, η SKF μπορεί να σας υποστηρίξει.

Η SKF έχει συνδυάσει την εμπειρία της με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρουν λύσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές. Οι περισσότερες υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα για να καλύψουν μια συγκεκριμένη ανάγκη κατασκευής ή συντήρησης. Εναλλακτικά οι υπηρεσίες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει η SKF μπορείτε να βρείτε στο skf.com .

https://www.skf.com/gr/services